Vin Diesel'den duygu dolu video


Paul Walker'ın ölümünden sonra en başta Hızlı ve Öfkeli serisindeki rol arkadaşları büyük bir şok yaşamış ve onun yokluğu en çok onları etkilemişti.

Bu konuda az konuşan ancak çok zor günler geçiren Vin Diesel yakın arkadaşı ile çok özel bir videosunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Kapalı ekrandan Dom ve Brian'a bakış adı altında takipçileri ile paylaştığı video kısa sürede milyonlarca kişi tarafında izlenirken 1 milyonun üzerinde beğeni aldı.

19 dakika boyunca oldukça duygu dolu anlar geçireceğiniz anlar konunun videosunda.

Kapalı ekrandan Dom ve Brian'a bakış
Share this article :
Etiketler: ,

Yorum Gönder

 
Destek : Film izle | Furkan Yurdakul | Blogger Ekibi | 1080p Film İzle | Canlı Tv İzle
Telif Hakkı © 2014. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, fyurdakul@outlook.com.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır. DEVAMI ICIN TIKLAYINIZ