Düğün Dernek gişede coştu


İşler Güçler ile büyük bir hayran kitlesi kazanan ve Türkiye'deki mizah anlayışını değiştiren ekibin yeni filmi Düğün Dernek gösterime girdiği günde 1 hafta olmadan 600 bin kişi tarafından izlendi.

Büyük bir başarılı ile gösterime giren filmin 3-4 milyon civarında izlenmesi bekleniyor ki bu da Cem Yılmaz-Şahan Gökbakar filmlerine yeni bir rakip geliyor anlamına geliyor.

Yapımcıların yüzünü güldüren bu gelişme ekibin yeni dizi ve film projelerinin de geleceğinin habercisi oldu diyebiliriz.

düğün Dernek filminin en komik sahnesi
Share this article :
Etiketler:

Yorum Gönder

 
Destek : Film izle | Furkan Yurdakul | Blogger Ekibi | 1080p Film İzle | Canlı Tv İzle
Telif Hakkı © 2014. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, fyurdakul@outlook.com.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır. DEVAMI ICIN TIKLAYINIZ