Bu İşte Bir Yalnızlık Var (2013-dram-Özgü Namal-Engin Altan Düzyatan)


filmin konusu;

tuna Kiremitçi'nin aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanan filmin başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Özgü Namal gibi iki önemli oyuncu yer alıyor.

Engin Altan Düzyatan'nın canlandırdığı karakter olan Mehmet eşinden ayrılmış,çok sevdiği müziği bırakmış ve hayatta yalnız kalmış bir adamdır.

Mehmet'in hayattaki tek umudu tek beklentisi haftada bir görebildiği kızı Ezgi’dir.

Özgü Namal'ın canlandırdığı karakter olan Ayşe evli ve Mehmet ile aynı apartmanda yaşayan bir kadındır ve Mehmet'in çok yakın bir arkadaşıdır.

Birgün ikisinin yolalrı kesişir ve hayatları bambaşka noktalara gider.

bilgiler;
yapım:2013
tür;dram
süre;2 saat
oyuncular;Özgü Namal-Engin Altan Düzyatan

Bu işte bir yalnızlık var filminden kareler

Bu işte bir yalnızlık var filmi fragmanı
Share this article :
Etiketler: ,

Yorum Gönder

 
Destek : Film izle | Furkan Yurdakul | Blogger Ekibi | 1080p Film İzle | Canlı Tv İzle
Telif Hakkı © 2014. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, fyurdakul@outlook.com.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır. DEVAMI ICIN TIKLAYINIZ