Bobby Z (2007-aksiyon-macera-Olivia Wilde-Paul Walker)


filmin konusu;

Paul Walker,Laurence Fishburne,Olivia Wilde gibi önemli isimlerin başrollerde oynadığı Bobby Z filmi 2007 yılında vizyona girmiştir.

Çok güçlü ve ülkeye egemen Meksika mafyası, ajan Tad Gruzsa'nın ortağını kaçırmıştır ve Gruzsa'dan ortağının hayatını bağışlamak için üyük bir uyuşturucu kaçakçısı olan Bobby Z'yi istemektedir.

Fakat mafyanın istediği Bobby Z ölmüştür ve geriye tek bir yol kalmıştır: Bobby Z'ye çok benzeyen Tim Kearney'i onun yerine geçirmek.

Hapiste olan Tim Kearney için de Bobby Z'nin yerine geçmek, kurtuluş için tek yoldur.

bilgiler;
yapım;2007-amerika
tür;aksiyon,suç
süre;1 saat 40 dakika
oyuncular;Paul Walker,Laurence Fishburne,Olivia Wilde

bobby z filminden kareler

bobby z sinema filmi fragmanı
Share this article :
Etiketler: ,

Yorum Gönder

 
Destek : Film izle | Furkan Yurdakul | Blogger Ekibi | 1080p Film İzle | Canlı Tv İzle
Telif Hakkı © 2014. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, fyurdakul@outlook.com.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır. DEVAMI ICIN TIKLAYINIZ