Arkadaşlar Arasında (2013-komedi-dram-Sıla)


filmin konusu;

Çocukluklarından beri arkadaş olan 4 kişinin bir doğum günü kutlaması vesilesiyle sahilde toplanmalarını sonrasında kendileri ile hesaplaşmalarının anlatıldığı bir film.

Bu 4 arkadaşın hepsinin birbirinden çok farklı sorunları olduğu gibi bambaşka da hayalleri vardır.Ancak hayallerinden umudu kalmayan bu insanların hayatı bu gece değişecektir.

Birbirlerine dertlerini açmaları sonucunda çözümün arkadaşlıklarında geçtiğini farkeden bu insanların rakı sofrasında geçen hikayesinde şarkıcı Sıla'nın da konuk oyuncu olarak filmde oynadığını belirtmek gerekiyor.

bilgiler;
yapım;2013-20 aralık
tür;komedi-dram
süre;-
oyuncular;İbrahim Kendirci-Mehmet Özgür-Ferit Aktuğ

arkadaşlar arasında filminden kareler

arkadaşlar arasında filmi fragmanı
Share this article :
Etiketler: ,

Yorum Gönder

 
Destek : Film izle | Furkan Yurdakul | Blogger Ekibi | 1080p Film İzle | Canlı Tv İzle
Telif Hakkı © 2014. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, fyurdakul@outlook.com.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır. DEVAMI ICIN TIKLAYINIZ