Ateşli Festival-Spring Break (2008-gençlik-komedi-Carmen Electra)


filmin konusu;

Üniversite hayatları boyunca aradıkları kız ortamını bulamayan üç arkadaş son senelerinde bu durumun farkında varırlar ve harekete geçerler.

Dünyanın en güzel partilerinin verildiği ve ateşli kızların bulunduğu öğrenci festivallerinden biri olan Mardi Gras festivaline gitmeye karar verirler.

Kadın elbiseleri giyip ünlü seksi yıldız Carmen Electra'nın odasına girdikten sonra olaylar karışır ve üç arkadaş neye uğradıklarını şaşıracakları bir duruma düşerler.

bilgiler;
yapım;2011-amerika
tür;komedi-gençlik
süre;1,5 saat
oyuncular;Arielle Kebbel,Carmen Electra

ateşli festival sinema filminden kareler

Ateşli Festival-Spring Break
Share this article :
Etiketler: , ,

Yorum Gönder

 
Destek : Film izle | Furkan Yurdakul | Blogger Ekibi | 1080p Film İzle | Canlı Tv İzle
Telif Hakkı © 2014. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, fyurdakul@outlook.com.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır. DEVAMI ICIN TIKLAYINIZ