Delivery Man (2013-Amerika-Komedi-Vince Vaughn)

filmin konusu;

Vince Vaughn'un canlandırdığı karakter olan David Wozniak gençlik yıllarında parasız dönemlerinde spermlerini satarak bir dönem geçimini bu yolla sağlamıştır.

Aradan geçen seneler sonunda David'in o dönemde bağışladığı spermler sayesinde dünyaya gelen 533 tane çocuğu oolur.

bu sırada çeteye borçlandığı için büyük bir çıkmazsa olan ve hamile olan kız arkadaşı tarafından terk edilen David'in hayatı, 533 çocuk babası olduğunu öğrenince yıkılır.

film bilgileri;
bilgiler;2013-amerika
yapım;komedi
tür;1 saat 40 dakika
süre;Vince Vaughn , Cobie Smulders

Delivery man filminden kareler

delivery man fragmanı
Share this article :
Etiketler: ,

Yorum Gönder

 
Destek : Film izle | Furkan Yurdakul | Blogger Ekibi | 1080p Film İzle | Canlı Tv İzle
Telif Hakkı © 2014. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, fyurdakul@outlook.com.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır. DEVAMI ICIN TIKLAYINIZ