Özel Kadınlar-Private Collections (1997-İtalya-Roland Blanche-Erotik)

playboy özellikler,
özel kadınlar filmi izle
Filmin konusu;

Aynı mahallede büyüyen 5 arkadaş mankenlik yapmaya karar verirler ve bir gazete ilanı ile bir modellik işine başvururlar.

Hepsi birbirinden güzel bu kızları gören model ajansının sahibi bu kızları görür görmez işe alır ve yeni defilesi için yeni bir kampanya başlatır.

Bu kampanyanın çok konuşulması ve medyada geniş yer bulması sayesinde bir anda şöhret sahibi olan özel kızlar grubu arasında sorunlar başlar.

Özellikle erkeklerin ilgisi nedeniyle eski arkadaşlıkları kalmayan ve birbirleri ile sadece iş için görüşen arkadaşları para,şöhret oldukça değiştirmiştir.

bilgiler;
yapım;1997-italya
tür;romantik-erotik
süre;94 dakika
oyuncular;Roland Blanche,Laura Gemser

Özel kadınlar filminden kareler
Private Collections playboyplayboy sekimplayboy filmi

Özel Kadınlar İzle
Share this article :
Etiketler: ,

Yorum Gönder

 
Destek : Film izle | Furkan Yurdakul | Blogger Ekibi | 1080p Film İzle | Canlı Tv İzle
Telif Hakkı © 2014. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, fyurdakul@outlook.com.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır. DEVAMI ICIN TIKLAYINIZ