Öğretmenin İntikamı-Beautiful Teacher in Torture Hell (1999-Japonya-Gerilim)

Beautiful Teacher in Torture Hell japon filmleri izle
intikam soğuk yenen bir yemektir izle
Filmin konusu;

Genç ve güzel bir öğretmen olan bir kadın öğretmenlik hayatının ikinci yılını geçirmektedir.Bu geçirdiği iki yılda iyi kötü birçok hatıra edinmiş ve öğrenci yetiştirmekten gurur duymaktadır.

Yeni tanıştığı bir adamla da ilişkisi başlayan kadın evlenme hayalleri kurmakta ve kendi çocuklarını da eğitmek istemektedir.

Ancak bir gün sevgilisi tarafından hem şiddete hem de tecavüze maruz kalında bütün hayatı alt üst olur.

Kendine geldiğinde onu hayatta tutan tek şeyin intikam almak olduğunu anlar ve alacağı intikamın planlarını yapmaya bşalar.

film bilgileri;
bilgiler; 1999-japonya
tür; dram-intikam-gerilim
süre;88 dakika

Öğretmenin intikamı filminden kareler
öğretmenin intikamı filmi resimleri
Öğretmenin intikamı Seyret
Share this article :
Etiketler: , ,

Yorum Gönder

 
Destek : Film izle | Furkan Yurdakul | Blogger Ekibi | 1080p Film İzle | Canlı Tv İzle
Telif Hakkı © 2014. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, fyurdakul@outlook.com.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır. DEVAMI ICIN TIKLAYINIZ