Savaşın Gölgesinde-Lore (2013-Savaş-Dram-Almanya-Saskia Rosendahl)

savaşın gölgesinde izle
Filmin konusu;

2. Dünya şavaşı ile ilgili sinema dünyasında birçok film çekilmiştir.Bu savaşın ana karakteri olan Hitler'in genellikle bu konudaki filmlerde yerden yere vurulmuştur.

Bu filmde ise 2.dünya savaşı konusu Hitler'in politikaları benimseyen bir ailenin gözünden anlatılmaktadır.

Hitler yanlısı olan Nazilerin öldürüldüğü bir ortamda Lore ailesini kaybetmiş ve küçük kardeşlri ile yola düşmüştür.

Bu ortamda kardeşlerinin ve kendi hayatını korumak zorunda olan Lore bu sırada baş düşman ilan ettiği yahudi bir mülteci ile yolları kesişir.

Doğduğu günden bugüne kadar nefret ettiği bir ırk olan Musevilik dinine mensup bir yahudi Lore'un hayatını kurtarmaya çalışacaktır.

Bu da Lore'a çocukluğundan beri öğretilenlerin nasıl büyük bir yalan olduğunu ve önemli olanın insan olduğunu anlatacaktır.

bilgiler;
yapım;2013-Almanya-İngiltere
tür;dram-savaş
süre;110 dakika
oyuncular; Saskia Rosendahl-Nele Trebs

Savaşın Gölgesinde filminden kareler

Savaşın gölgesinde izle
Share this article :
Etiketler:

Yorum Gönder

 
Destek : Film izle | Furkan Yurdakul | Blogger Ekibi | 1080p Film İzle | Canlı Tv İzle
Telif Hakkı © 2014. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, fyurdakul@outlook.com.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır. DEVAMI ICIN TIKLAYINIZ