Mühendis Ölümleri (2007-Belgesel-Trt Haber)

faili meçhul mühendis ölümleri
Aselsan bildiğiniz gibi Türk silahlı kuvvetleri için çalışan ve gelişmiş askeri malzemeler üreten bir firmadır.

En yetenekli mühendislerin çalıştığı Aselsan özellikle Türk ordusunun savunma sistemlerini güçlendirmek için çok önemli aletler icat etmişlerdir.

Bunun yanında 2007 yılında arka arkaya vefat eden Aselsan mühendislerinin çok önemli bir proje üzerinde çalıştıkları ve sonuca ulaşamadan ölmeleri olayın cinayet olma ihtimalini güçlendirmektedir.

Bir anda akıl sağlıklarının bozulması ve gencecik yaşta intihar etmeleri bu olayın büyük bir komplo olduğunu bizlere göstermektedir.

Bu konu ile ilgili hazırlanan belgesel sizlere bu konuda büyük ipuçları vereceği gibi olayın iç yüzünü de anlamanızı sağlayacaktır.

Mühendis Ölümleri belgeseli
Share this article :
Etiketler: ,

Yorum Gönder

 
Destek : Film izle | Furkan Yurdakul | Blogger Ekibi | 1080p Film İzle | Canlı Tv İzle
Telif Hakkı © 2014. Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, fyurdakul@outlook.com.com adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet üzerine ihlal olduğu düşünülen içerikler incelenip sitemizden kaldırılacaktır. DEVAMI ICIN TIKLAYINIZ